ENGLISH  |  ESPAÑOL  FRANÇAIS  |  ITALIANO  |  CATALÀ

Invitacions de casament personalitzades
Les invitacions de casament són la primera impressió que els convidats tindran del proper esdeveniment, i sempre ens agrada fer una bona primera impressió. Tanmateix, per una cosa que és immediatament descartable, encara d'alguna manera ens sentim obligats a gastar diners en targetes que són massa complicades, amb borles i cintes o amb pàgines internes. No obstant això, aquests extres afegeixen una enorme quantitat al cost global de les invitacions. És per aquest motiu que hem imprès com a part del disseny algun extra, per simplificar la targeta en general i oferir una alternativa elegant, simple i de baix cost.  
 
A continuació mostrem una selecció de dissenys d’invitació de casament gratis per a descarregar, imprimir i usar. Estan en forma d’arxius de PowerPoint (. Ppt) i els quadres de text poden ser modificats per a personalitzar els missatges. Aquesta és una gran manera de reduir els costos del casament i vostès poden provar alguns dissenys modificant-ne el text també abans de decidir quin prefereixen. 100 fulls de paper o cartolina A4 (no massa gruixuda, 230g/m2 és suficient) costa al voltant de €10 - €15 ($16 - $24) a les papereries. Estem desenvolupant altres dissenys així que no us oblideu de visitar-nos de nou.  
 

Ara tenim més de 30 invitacions en castellà - vine a visitar-les!Invitació de casament    Invitació de casament    Invitació de casament   Invitació de casament

Invitació de casament    Invitació de casament    Invitació de casament
                                                                             Dos disenys per foliTota la nostra plantilla de invitacions vénen amb la redacció exemple, en cinc idiomes: Anglès, espanyol, francès, italià i català, així que si tenen amics estrangers aprofitin de les nostres galeries en aquests altres idiomes.