Targetes de felicitació generalA continuació us mostrem la nostra selecció d’elegants dissenys de targetes general que es pot descarregar, imprimir i utilitzar gratis. Facin clic a les icones per a una vista prèvia del disseny. Les targetes es poden descarregar en forma d’arxius d'Adobe Acrobat (.pdf). Imprimir la pròpia targeta de felicitació és una gran manera de reduir els seus costos - 100 fulls de targetes de mida A4 (no massa gruixuda, 230g/m2 és suficient) costa al voltant de 13€-18€ ($16-$24) a les papereries. Sempre estem afegint nous models a la nostra col.lecció, així que assegureu-vos de visitar de nou.
 
Totes les nostres targetes vénen en cinc idiomes: Anglès, espanyol, francès, italià i català, així que si tenen amics estrangers aprofitin de les nostres galeries en aquests altres idiomes. Simplement facin clic a l’idioma desitjat a la part esquerra de la pàgina.


targeta de felicitació - rosella   targeta de felicitació - gos   targeta de felicitació - gos   targeta de felicitació - gos

targeta de felicitació - gossets   targeta de felicitació - cadells   targeta de felicitació - cadell